löneadministration

Starta eget i Guldsmedshyttan

Bor du i Guldsmedshyttan? Denna fina lilla ort i Lindesberg, Örebro län erbjuder mycket livskvalitet för den som så önskar. Här finns skola, dagis, fritids, hockeyarena, fotbollsplan och inte minst hemvärnets musikkår. Bor du i Guldsmedshyttan kan du skatta dig lycklig. Dessvärre finns det inte så många företag i Guldsmedshyttan, däremot finns det fler i Lindesberg och i Örebro. Många väljer att pendla dit och bo i Guldsmedshyttan. Om du händelsevis vara arbetslös är det bättre att starta eget än att fortsätta vara arbetslös.

Lockande att starta eget företag

Om du startar ett eget företag kan det finnas flera fördelar med det. Du har till exempel ingen chef. Det är bara du som bestämmer hur mycket som du vill jobba. Är du en driven person och dessutom gillar ditt yrke, ja, då är det inte svårt att tjäna pengar, och få flera kunder…. men det är arbetssamt också. Är du din egen chef i ditt eget företag blir du tvungen att utföra de flesta arbetsuppgifter själv. Du är din egen ekonom och sköta din egen bokföring, redovisning, bokslut och inkomstdeklarationer, samtidigt som du är din egen chef och VD. Å andra sidan kan du välja vilka arbetsuppgifter som du vill utföra själv.

Du måste sköta alla administrativa uppgifter själv

Och med tiden som du får alltfler kunder, så kanske du väljer att anställa personal som utför själva  jobbet. I så fall är du på väg att växa och bli ett större företag. Till en början kanske du utför mindre och mindre själva arbetet som du jobbade med från början och blir tvungen att utföra alltfler administrativa arbetsuppgifter såsom löneadministration, bokföring, bokslut, skatte- och momsbetalningar och redovisningar och deklarationer.

Similar Posts